Voor jou

Wij vinden het belangrijk dat je elke dag met plezier naar je werk gaat. Dat lukt met een fijne sfeer, hardwerkende maar gezellige collega’s, een plek waar je gewoon jezelf kunt zijn. Waar je jezelf kunt ontdekken en ontwikkelen. Inzet, groei en inzichten worden beloond en gewaardeerd. Je doet het niet alleen, we doen het samen. Ons team bestaat uit collega’s die enthousiast, ondernemend en nieuwsgierig zijn. Ontdek hieronder de voordelen en mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Werken bij Rentex Bolsward

Waarom werken bij Rentex

Je geniet van vele voordelen, waaronder een salaris dat je elke 4 weken ontvangt samen met je reiskosten. Ontdek wat we nog meer te bieden hebben.

Hoge toeslagen

Voor bepaalde functies werk je buiten de kantoortijden. Je kunt rekenen op hoge toeslagen voor avond- en overwerkuren, wat je harde werk extra beloont.

Vakantiedagen

Bij ons krijg je 5 weken vakantie (op fulltime basis). En ons vakantiegeld is hoger dan gemiddeld met 8,33% van je jaarsalaris.

Eindejaarsuitkering

Je ontvangt een vaste eindejaarsuitkering van 5,33% (conform de CAO Textielverzorging). Deze betalen we uit bij het laatste salaris van het jaar.

Goede pensioenregeling

Je bouwt via ons pensioen op bij Bpf MITT in een middelloonregeling (wij betalen 2/3 en jij 1/3). Het pensioen is gebaseerd op het gemiddelde salaris (gemaximeerd) dat je hebt verdiend in de jaren dat je voor ons of in de sector hebt gewerkt.

Ontspanning

Wil je meer weten over werken bij Rentex?

Neem dan contact op met:

Marije Mulder (P&O)

0515-57 89 89
p&o@rentex.nl