Junior Accountmanager

Bolsward
32-40 uur

Als junior accountmanager maak je als toekomstig relatiebeheerder kennis met alle facetten van accountmanagement. Je start met een uitgebreid trainingsprogramma waarin je kennismaakt met onze producten, diensten en klanten. Je werkt nauw samen met ervaren accountmanagers en leert de fijne kneepjes van het vak. Naast de accountmanagers wordt je ook begeleid door de commerciële binnendienst, klantenservice, BI analist en salesmanager.

Je leert hoe je klantrelaties opbouwt en onderhoudt, hoe je effectief “verkoopt” en hoe je klanttevredenheid waarborgt. Ook zal je werkzaam zijn op de werkvloer om professionele ervaring op te doen van al onze logistieke processen. Onze BI analisten brengen je de kennis bij over onze datamanagement modules. Het doel van het trainingsprogramma is om je klaar te stomen voor een rol als zelfstandig accountmanager (relatiebeheerder) en minder in de rol als verkoper.

Jouw profiel

 • HBO (CE/HHS) werk- en denkniveau door opleiding.
 • Communicatief sterk en mensenmens op verschillende niveaus.
 • Leergierig, extravert en hospitality.
 • Handige Excelgebruiker, cijfermatig sterk en analytisch.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wij bieden
Rentex biedt een uitdagende functie met veel perspectief binnen een dynamisch familiebedrijf. Samenwerken, nuchter en vakmanschap behoren tot onze kernwaarden. Er zijn volop doorgroeimogelijkheden om jouw carrière een boost te geven. En verder krijg jij op fulltime basis:

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.400,- en € 3.400,- per maand, afhankelijk van jouw ervaring.
 • 25 vakantiedagen.
 • 8,33% vakantiegeld en 5,33% eindejaarsuitkering.
 • Een uitgebreid inwerkprogramma met intensieve begeleiding.
 • Volop mogelijkheden voor aanvullende opleidingen en cursussen.
 • Laptop, telefoon en auto van de zaak.
 • Familiare en positieve sfeer: samen feestdagen vieren, kerstpakket, verjaardagscadeau, jaarlijks bedrijfsfeest en uitjes met onze actieve personeelsvereniging.

Organisatie
Rentex in Bolsward is één van de grootste zelfstandige wasserijen van Nederland en gespecialiseerd in het verwerken van textiel voor de gezondheidszorg. Klantpartnerschap en ‘taking care together’ zijn onze drijfveren. Bij Rentex werken ca. 450 mensen. Wij zijn trots op ons bedrijf en zeer betrokken bij onze klanten. Ons doel is samen te werken om alles slimmer, sneller en beter te doen. Dit maakt onze wasserij een ontzettend leuk en uitdagend bedrijf om voor te werken.

Informatie
Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Ronald Elich, commercieel directeur, telefoonnummer 0515 57 89 89.

Reageren
Ben je enthousiast geworden?
We zien jouw sollicitatie (sollicitatiebrief + CV) graag tegemoet o.v.v. junior accountmanager per e-mail naar: p&o@rentex.nl. We zullen binnen 2 werkdagen (telefonisch) contact met je opnemen.

Sollicitatieformulier

Naam(Vereist)
Toegestane bestandstypen: doc, docx, jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 16 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Plaats
Bolsward
Aantal uren
32-40
Opleidingsniveau
HBO
Plaats
Bolsward
Aantal uren
32-40
Opleidingsniveau
HBO