Financieel Administratief Medewerker (BI)

Bolsward
32-40 uur

Jouw functie
Als financieel administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig bijhouden van financiële gegevens, het verwerken van facturen, het mede beheren van crediteuren- en debiteurenadministratie en het assisteren bij financiële rapportages. Je werkt in een dynamisch, stimulerende en ondersteunende omgeving.

Heb je daarnaast een grote passie voor data-analyse en Business Intelligence (BI)? En heb je ook interesse in het gebruik van data voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen waarbij je je analytische vaardigheden kunt inzetten voor het opzetten van dashboards? Dan zijn wij zeker op zoek naar jou!

Jouw profiel

 • Minimaal MBO-niveau 4 in financiële administratie met aanvullende studies. HBO is een pré.
 • Ervaring met financiële software en BI-tools, zoals Excel en Power BI.
 • Kennis van crediteuren- en debiteurenadministratie.
 • Ervaring met het uitvoeren van financiële transacties, verzamelen en analyseren van financiële gegevens.
 • Actief betrokken zijn geweest bij periode- en jaarafsluitingen.
 • Kunnen identificeren van mogelijkheden voor het verbeteren van financiële processen met behulp van BI-tools.
 • Het ontwikkelen en continu verbeteren van financiële rapporten vanuit BI.
 • Uitstekende analytische en probleemoplossende vaardigheden.
 • Goede communicatieve vaardigheden en een teamgerichte instelling.

Wij bieden
Rentex biedt een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling binnen een dynamisch familiebedrijf. Samenwerken, nuchter en vakmanschap behoren tot onze kernwaarden. Er zijn volop doorgroeimogelijkheden om jouw carrière een boost te geven. En verder krijg je op fulltime basis:

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 3.400,- en € 4.900,- afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring.
 • 27 vakantiedagen.
 • 8,33% vakantiegeld en 5,33% eindejaarsuitkering.
 • Korting op jouw fitnessabonnement, fietsplan, collectieve zorgverzekering en een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen.
 • Familiare en positieve werksfeer: samen feestdagen vieren, kerstpakket, verjaardagscadeau, jaarlijks bedrijfsfeest en uitjes met onze actieve personeelsvereniging.

Organisatie
Rentex in Bolsward is één van de grootste zelfstandige wasserijen van Nederland en gespecialiseerd in het verwerken van textiel voor de gezondheidszorg. Klantpartnerschap en ‘taking care together’ zijn onze drijfveren. Bij Rentex werken ca. 450 mensen. Wij zijn trots op ons bedrijf en zeer betrokken bij onze klanten. Ons doel is samen te werken om alles slimmer, sneller en beter te doen. Dit maakt onze wasserij een ontzettend leuk en uitdagend bedrijf om voor te werken.

Informatie
Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Siep Slagman, financieel directeur, telefoonnummer 0515-578989 of per e-mail s.slagman@rentex.nl.

Reageren
Ben je enthousiast geworden?
We zien jouw sollicitatie (sollicitatiebrief + CV) graag tegemoet o.v.v. Financieel Administratief medewerker (BI) per e-mail naar: P&O@rentex.nl. We zullen binnen 2 werkdagen (telefonisch) contact met je opnemen. Een assessment kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Sollicitatieformulier

Naam(Vereist)
Toegestane bestandstypen: doc, docx, jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 16 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Plaats
Bolsward
Aantal uren
32-40
Opleidingsniveau
MBO
Plaats
Bolsward
Aantal uren
32-40
Opleidingsniveau
MBO