Accountmanager

Bolsward
32-40 uur

Je bent als accountmanager verantwoordelijk voor het uitbouwen van onze relatie met jouw bestaande klanten en het realiseren van commerciële doelstellingen. Klant- en marktontwikkelingen volg je op de voet en met jouw doenersmentaliteit en sterke contactuele eigenschappen weet je dat het resultaat telt. Als accountmanager ben je voor onze klanten de expert op textielmanagement en daarmee een belangrijke sparringpartner om plannen te ontwikkelen en te implementeren gericht op onze gezamenlijke samenwerking. Daarnaast zet je je in voor een verdere optimalisatie en uitbreiding van onze dienstverlening. Als accountmanager zorg je voor een goede afstemming van je werkzaamheden binnen ons commerciële team en werkt nauw samen met collega’s van andere afdelingen.

Jouw profiel

 • HBO (CE/HHS) werk- en denkniveau door opleiding of werkervaring.
 • Werkervaring in een B-to-B omgeving.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en gesprekspartner op verschillende niveaus.
 • Analytisch denkvermogen, ervaren Excel gebruiker en pro actief handelen zit in je genen.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Andere belangrijke kerncompetenties: klantgericht, daadkrachtig, verantwoordelijk, sociaal en oog voor detail.

Wij bieden
Rentex biedt een uitdagende functie met veel perspectief binnen een dynamisch familiebedrijf. Samenwerken, nuchter en vakmanschap behoren tot onze kernwaarden. Er zijn volop doorgroeimogelijkheden om jouw carrière een boost te geven. En verder krijg jij op fulltime basis:

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 3.800,- en € 5.600,- per maand, afhankelijk van jouw ervaring.
 • 27 vakantiedagen.
 • 8,33% vakantiegeld en 5,33% eindejaarsuitkering.
 • Volop mogelijkheden voor aanvullende opleidingen en cursussen.
 • Laptop, telefoon en auto van de zaak.
 • Familiare en positieve sfeer: samen feestdagen vieren, kerstpakket, verjaardagscadeau, jaarlijks bedrijfsfeest en uitjes met onze actieve personeelsvereniging.

Organisatie
Rentex in Bolsward is één van de grootste zelfstandige wasserijen van Nederland en gespecialiseerd in het verwerken van textiel voor de gezondheidszorg. Klantpartnerschap en ‘taking care together’ zijn onze drijfveren. Bij Rentex werken ca. 450 mensen. Wij zijn trots op ons bedrijf en zeer betrokken bij onze klanten. Ons doel is samen te werken om alles slimmer, sneller en beter te doen. Dit maakt onze wasserij een ontzettend leuk en uitdagend bedrijf om voor te werken.

Informatie
Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Leo de Rijk, sales manager, telefoonnummer 06 82 00 80 00.

Reageren
Ben je enthousiast geworden?
We zien jouw sollicitatie (sollicitatiebrief + CV) graag tegemoet o.v.v. accountmanager per e-mail naar: p&o@rentex.nl. We zullen binnen 2 werkdagen (telefonisch) contact met je opnemen. Een assessment kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Plaats
Bolsward
Aantal uren
32-40
Opleidingsniveau
HBO
Plaats
Bolsward
Aantal uren
32-40
Opleidingsniveau
HBO